11 okt 2010
4 dagar kvar...

PÄ Lördag smÀller det!

PÄ med TvŽn och dansskorna Lördagen den 16:e oktober kl 20.00 sÄ lovar vi att ni skall fÄ en fantastisk stund hemma i stugorna! Just nu repar vi för fullt för att kunna göra oss förtjÀnta av just DIN röst:-)

Puss och kram frÄn SWEETSHOTS


28 sep 2010
Partaj!

Hela sweetshotsgÀnget spelar live för er!

Tisdagen den 5:e oktober inbjuder vi till en liten förfest inför Dansbandskampen och för att samtidigt fira att vi slÀppt vÄr nya singel!
Alla vÀnner och fans Àr varmt vÀlkomna till restaurang Mangiamo i AlingsÄs för att mingla, dansa och ha allmÀnt trevligt mellan kl 19.00-22.00. SVT kommer ocksÄ att vara pÄ plats för att trÀffa er som kÀnner oss och förhoppningsvis diggar oss:-) SÄ pÄ med dansskorna sÄ ses vi dÀr!


11 sep 2010
Bingolotto

I söndags gÀstade vi folkÀra Bingolotto. HuvudgÀst för kvÀllen var Lasse Brandeby, och till hans Àra körde vi Siw Malmkvist-klassikern Flickor Bak I Bilen tillsammans med programmets husband med Mattias Bylund i spetsen. Tack till alla Bingolottos medarbetare och till Lotta Engberg för en fantastiskt trevlig kvÀll!

Se programmet hÀr


20 jul 2010
Sweetshots pÄ Idrottsgalan 2010

Vi tjejer fick den stora Àran att underhÄlla Sveriges idrottselit pÄ middagen innan Idrottsgalan. Fantastiskt kul och mycket spÀnnande. HÀr nedan kan ni se hur det gick för oss. Puss och kram pÄ er alla!


10 jun 2010
PotÀter, potÀter, potÀter

Återigen dags för potatisfestivalen i AlingsĂ„s

Fredagen den 18:e och Lördagen den 19:e juni Àr ni varmt vÀlkomna till restaurang Mangiamo pÄ kungsgatan i AlingsÄs dÀr vi underhÄller i dagarna tvÄ. Vi utlovar som vanligt sÄng, glÀdje och klackarna i taket och ser fram emot att se er alla dÀr kÀra AlingsÄsare!


21 apr 2010
Alla samlade!

Företagsgig med pöjkarna

I helgen Äterförenades vi med Mats, Ulf och Johan efter nÄgra mÄnader med jobb pÄ varsitt hÄll. Vi tjejer underhöll pÄ middagen och efter spelade vi dans sÄ det stod hÀrliga till. Fantastiskt lyckat gig och vi blev alla lite förvÄnade att allt fortfarande satt som ett smÀck och vi lovade dyrt och heligt att det absolut inte fÄr gÄ sÄ lÀnge mellan varven dÄ vi Àlskar att spela med varandra. Blandat e goast!:-)


30 nov 2009
Killen nerŽpÄ Konsum svÀr att han Àr Elvis

Nu i December mÄnad slÀpps samlingsalbumet frÄn Dansbandskampen 2009. SÄ inom kort kommer du att finna vÄr hyllade lÄt i skivhyllan. HÄll utkik!

Men i vĂ€ntan pĂ„ den Ă€r ni varmt vĂ€lkommna att besöka vĂ„r julshow pĂ„ Tanumstrand i Grebbestad. Tillsammans med Haaks och Örjan Torstensson sjunger, dansar och skrattar vi oss igenom mörkaste December. Vi Ă€r otroligt glada att fĂ„ jobba med dessa proffsiga artister och underbara mĂ€nniskor. Med all positiv energi passar vi Ă€ven pĂ„ att planera vĂ„rt 2010. Det ser vĂ€ldigt spĂ€nnande ut och vi satsar pĂ„ att jobba Ă€nnu hĂ„rdare och uppnĂ„ Ă€nnu större framgĂ„ngar Ă€n detta Ă„r:-)
Puss och kram till er alla!

Se backstagebilder frÄn julshowen hÀr


16 sep 2009
Dansbandskampen 2009

Den 7:e november medverkar SWEETSHOTS i SVTŽs Dansbandskampen! Med start den 24 oktober kommer vi nio Lördagar i rad fÄ se dansant underhÄllning FrÄn Svenska Hem Arena i StrÀngnÀs. Finalen gÄr av stapeln den 19:e december.

Ca 300 band sökte till tÀvlingen i Är, 26 kom med, och SWEETSHOTS Àr
ett utav dem. I kampen i Är tÀvlar ocksÄ bla Black Ingvars, Torgny Melins,
Date och Schytts.
Vi Àr grymt stolta över att SVT och Baluba tror pÄ oss och lÄter oss vara med i
denna jÀttekarusell. Men sjÀlvklart kommer vi att behöva allas era stöd
den 7:e november! För alla er som vill vara pÄ plats i StrÀngnÀs dÄ, glöm inte att boka biljetter.
LÀs vÄr blog för att följa med oss pÄ tuff-tuff-tÄget mot Dansbandskampen!


31 jul 2009
Fira jul med Sweetshots!

I Ă„r firar vi jul pĂ„ Tanumsstrand! Under fyra helger blir det storslagen show tillsammans med HAAKS och komikern Örjan Torstensson. Kom och fira med oss!